Bra deal!
Black Week

Trunki Resväska Nyckelpiga Röd

Alltid lågt pris!
449 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Trunki Resväska Nyckelpiga Röd är en häftig resväska för barn. Väska har fått mer än 80 utmärkelser för sin roliga och barnvänliga design. Ovansidan av resväska är utformad för att fungera som en bekväm sittplats som kommer utmärkt till handa i väntan på försenade flyg eller långa köer. Med hjulen och de två horn-handtagen kan barn åka omkring eller bli dragna med dragremmen.

Trunki resväska är gjord av samma slitstarka och tåliga material som används för att tillverka ”vuxnas resväskor”. Med en vikt på 1,7 kg är resväska lätt att bära med sig, antigen med handtagen eller den medföljande axelremmen. 18 liters packutrymme tillåter ditt barn att få med sig favoritsakerna på resan. Lika roliga att använda på semestern som när det är dags för övernattning hos far- och morföräldrarna.

-Prisbelönt design.
-Hjulförsedd.
-Slitstarkt material.
-Packremmar för att hålla sakerna på plats.
-Trunki resväskor för barn finns i flera färger.

Mått: 46 x 21,5 x 32,5 cm.
Volym: 18 liters packutrymme.
Vikt: 1,7 kg.
Ålder: 3+.


Färg: Röd med svarta prickar.
Art: 136624

Videoklipp

Varumärke

Trunki

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Trunki´s söta resväskor som är utformade som djur.Trunki kommer snabbt bli ditt barns absolut bästa resekompis. Trunki står för snygg design, funktionella resväskor och användarvänlighet.

Se mer från Trunki »