Beckmann

Beckmann Ryggsäck 12L, Unicorn

5 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

5 KVAR
349 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

En praktisk ryggsäck i mindre modell från Beckmann. Ryggsäcken har ett stort huvudfack och ett mindre ytterfack. Det är lätt att anpassa ryggsäcken efter just ditt barn tack vare de justerbara axelremmarna, bröstremmen och höftremmen.

Beckmanns ryggsäckar på 12 liter är kompatibla med den större modellen på 22 liter (köps separat) och kan fästas bak på den större ryggsäcken. Denna ryggsäck är därför ett perfekt komplement till Beckmanns den större modellen, men fungerar även alldeles utmärkt på egen hand!

Art:  10019816

Få mer inspiration här

Information

Material Polyester
Djup (cm) 15
Höjd (cm) 36
Volym 12 l
Bredd (cm) 23

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data