Ergobag

Ergobag Pack Horse WhisBearer Skolpaket 20L, Dark Blue Terrazzo

Fri frakt
6 KVAR
VÄLJ FÄRG: Lila
6 KVAR
2 549 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt!

v3_Flash_prices_CMS_SE.gif

Titta hit! Massa produkter från alla kategorier till fantastiska priser!

Beskrivning

Fin Ergobag skolväska i lila med ett mönster i lila nyanser och med kardborremärken med hästviskning-stema.

Ergobag skolväskasetet består av en skolväska, en gymnastikväska, ett pennfodral med innehåll och ett extra pennfodral.

Skolväskan har en helt fast botten och rygg som ger ergonomiskt stöd. Ryggen kan också justeras till barnets höjd så att väskan passar perfekt medan skolväskan växer med barnet och kan användas i många år. Det finns vadderade axelremmar som kan justeras i längden, och de kan också justeras efter hur högt uppe på baksidan av väskan de ska sitta. Dessutom finns ett justerbart bröstspänne och ett höftbälte som kan tas bort om så önskas.

Väskan öppnas med ett magnetiskt spänne som skjuts åt sidan för att öppna och inuti stängs väskan tillsammans med en snörning. Inuti finns ett stort fack med en vadderad fackdelare som kan tas ut. Mot framsidan finns en liten meshficka som stängs med en dragkedja och bak finns en stor ficka som säkerställer att de tunga böckerna hålls in mot baksidan. En brevmapp i hårdplast ingår för att hålla reda på tunna böcker, lösa papper etc.

Fram finns en liten ficka som öppnas med en dragkedja och i fliken finns en hållare för t.ex. en vattenflaska. På ena sidan av skolväskan finns en liten blixtlåsficka och på höftbältet finns en liten blixtlåsficka för t.ex. nycklar eller ett busskort. Det finns en annan ficka i fliken överst, och om du köper ett regnskydd kan det fästas inuti fickan.

Som en smart detalj finns det handtag på toppen av väskan både inifrån och ut, så att väskan kan hängas på en krok, både när den är öppen och stängd. Fram har skolväskan en smart ficka, t.ex. för att lägga en jacka i.

Väskan är fylld med praktiska reflexer så att barnet kan ses från alla håll. Väskan kan dekoreras och anpassas till barnets egen stil genom att byta ut de 4 kardborremärkena, och framför det finns en liten ögla där du kan fästa en nyckelring.

Gymnastikväska:
Ergobag gymnastikväska har en mjuk botten och rygg och har breda, justerbara axelremmar som kan öppnas med klickspännen. Väskan är uppdelad i två och varje del öppnas med en dragkedja så att våta och torra kläder kan hållas åtskilda. På ena sidan finns en meshficka med en resår kant och på baksidan finns en öppen ficka. Ryggsäcken har en justerbar rem med ett klickspänne högst upp så att den kan fästas i skolväskans bärhandtag och klickspännen på axelremmarna kan klickas i botten på sidorna av skolväskan. Gymnastikväskan har också ett bärhandtag på toppen. Framsidan har en bred reflekterande rand och gymnastikväskan har också ett kardborremärke med hästvisknings-tema.

Pennfodral:
Det ena pennfodralet öppnas med en dragkedja och den innehåller massor av tillbehör av god kvalitet från Lyra.

Pennfodralet innehåller:

16 kritor (10 tunna + 6 tjocka)
1 tjock penna
2 suddgummin
1 linjal
1 pennvässare med två storleks hål
1 plånbok
1 skolschema
Det andra pennfodralet är ett lådfodral med fasta sidor. Den öppnas med en dragkedja och i locket finns en blixtlåsficka. Pennfodralet består av ett stort fack med ett lock upptill som kan lutas uppåt. På ena sidan av locket finns 5 resår remmar för pennor, färger etc., och på andra sidan finns det två breda remmar för t.ex. suddgummin eller linjal. Detta pennfodral kan t.ex. används för extra färger och tuschpennor eller som ett extra pennfodral hemma på skrivbordet.

Materialen i Ergobag produkterna är tillverkade av 100% återvunnen plast från PET-flaskor och de har en PFC-fri beläggning.

Art: 10154487

Kundbilder

Information

Material Polyester, Polyamid
Övriga mått Mått skolväska:
- Höjd: 35 cm
- Bredd: 25 cm
- Djup: 22 cm
- Vikt: 1100 g
- Volym: 20 liter
Mått gymnastikväska:
- Höjd: 33 cm
- Bredd: 23 cm
- Djup: 16 cm
Mått pennfodral 1:
- Längd: 20 cm
- Bredd: 14 cm
- Tjocklek: 4 cm
Mått pennfodral 2:
- Längd: 24 cm
- Bredd: 10 cm
- Höjd: 6 cm
Volym 20
Vikt (kg) 1,1