Ergobag

Ergobag Prime Bearmuda Square Ryggsäck 20L, Lumi Purple/Pink

Fri frakt
3 KVAR
VÄLJ FÄRG: Lila/Rosa
3 KVAR
1 329 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt!

v3_Flash_prices_CMS_SE.gif

Titta hit! Massa produkter från alla kategorier till fantastiska priser!

Beskrivning

Smart Ergobag skolväska i lila med ett mönster av mörklila, vertikala vågor och prickar i rosa och lila i olika storlekar. Väskan har neonrosa detaljer och kardborreband med havsdjurs-tema.

Skolväskan har en helt fast botten och rygg som ger ergonomiskt stöd. Ryggen kan också justeras till barnets höjd så att väskan passar perfekt medan skolväskan växer med barnet och kan användas i många år. Det finns vadderade axelremmar som kan justeras i längden, och de kan också justeras efter hur högt uppe på baksidan av väskan de ska sitta. Dessutom finns ett justerbart bröstspänne och ett höftbälte som kan tas bort om så önskas.

Väskan öppnas med ett magnetiskt spänne som skjuts åt sidan för att öppna och inuti stängs väskan tillsammans med en snörning. Inuti finns ett stort fack med en vadderad fackdelare som kan tas ut. Mot framsidan finns en liten meshficka som stängs med en dragkedja och bak finns en stor ficka som säkerställer att de tunga böckerna hålls in mot baksidan. En brevmapp i hårdplast ingår för att hålla reda på tunna böcker, lösa papper etc.

Fram finns en liten ficka som öppnas med en dragkedja och i fliken finns en hållare för t.ex. en vattenflaska. På ena sidan av skolväskan finns en liten blixtlåsficka och på höftbältet finns en liten blixtlåsficka för t.ex. nycklar eller ett busskort. Det finns en annan ficka i fliken överst, och om du köper ett regnskydd kan det fästas inuti fickan.

Som en smart detalj finns det handtag på toppen av väskan både inifrån och ut, så att väskan kan hängas på en krok, både när den är öppen och stängd. Fram har skolväskan en smart ficka, t.ex. för att lägga en jacka i.

Väskan är fylld med praktiska reflexer så att barnet kan ses från alla håll. Väskan kan dekoreras och anpassas till barnets egen stil genom att byta ut de 4 kardborremärkena, och framför det finns en liten ögla där du kan fästa en nyckelring.

Art: 10154491

Kundbilder

Information

Material Polyester, Polyamid (PA)
Djup (cm) 25
Höjd (cm) 35
Bredd (cm) 25
Volym 20 liter
Vikt (kg) 1,1