Eko STORSÄLJARE
Nordbjørn Overall Baby Igloo, Blue
Nordbjørn Overall Baby Igloo, Blue

Nordbjørn Overall Baby Igloo, Blue

Alltid lågt pris!
499 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Nordbjørn Overall Baby Igloo är en varmfodrad babyoverall. Den är utrustad med slitstarka fothällor som håller benslut samt skor på plats och reflexdetaljer som gör att ditt barn syns bättre i mörker. Luvan har en fin päls i syntetmaterial och då den är barnsäker lossnar den lätt om man skulle råka fastna. Öppnas och stängs enkelt med hjälp av en lång dragkedja från halslinning ner till benen. På vänster sida vid bröstet finns en ficka som öppnas lätt med hjälp av en dragkedja. De minsta storlekarna, storlek 62-74, kan man vika över ärm- och benslut för extra värme för små händer och fötter. En härlig vinteroverall som är bekväm och håller din baby varm.

En bra vinteroverall är A och O inför de kallare månaderna, men täcker inte hela kroppen på egen hand! Se under Tillbehörsfliken för andra matchande kläder, som kompletterar din nya overall och håller ditt barn varmt och torrt i vinter!

Overallen är utrustad med Bionic-Finish Eco, en ekologisk impregnering som skyddar mot vatten och smuts på ett miljövänligt sätt!

- Avtagbar luva
- Fleecefoder i kragen
- Reflexdetaljer
- Vikbara ärm- och benslut
- Modell: Rymlig
- Vattenavvisande
- Tvättråd: 40°C

Storleksmått:
Stl 62: Längd – 53 cm, Innerbensmått – 18 cm.
Stl 68: Längd – 58 cm, Innerbensmått – 18 cm.
Stl 74: Längd – 64 cm, Innerbensmått – 21 cm.
Stl 80: Längd – 70 cm, Innerbensmått - 24 cm.
Stl 86: Längd – 76 cm, Innerbensmått – 24 cm.

Material: 100 % polyester.

Färg: Blå.
Art: 596443

Varumärke

Nordbjørn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Nordbjørn tåliga funktionskläder! Nordbjørn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka ytterkläder, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Alla kläder är markerade med en björntass som garanterar god kvalitet och styrka. Ser du denna symbol kan du vara säker på att plagget skyddar ditt barn i regn, snö och vind. Stark och tålig på utsidan - varm och beskyddande på insidan. 

Se mer från Nordbjørn »