Skidkläder

Dags att åka alpint? Då kan det vara dags med nya skidkläder åt ditt barn! Oavsett om hen behöver en skidjacka, ett par skidbyxor, ett skidställ, ett par termobyxor eller ett par pjäxor hittar du det i vårt stora sortiment!
169 träffar.

Bra skidkläder till barnen – ett måste för en perfekt vinter

När kylan sätter in och snön har lagt sig i skidbacken är det många familjer som bokar in en skidsemester över lovet. Då gäller det att utrusta både sig själv och barnen med bra skidkläder. Med ett varmt skidset är man på god väg!

Skidkläder för barn på Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du allt du behöver till ditt barn inför skidsemestern! Planerar man istället att njuta av snön på hemmaplan så passar självklart alla våra skidkläder lika bra för det också. Alla våra skidset, skidbyxor och skidjackor fungerar lika bra som vanliga termobyxor och vinterjackor. Gemensamt för alla våra skidkläder för barn är att de håller hög kvalitet och tillverkas av pålitliga varumärken som CeLaVi, Didriksons och Roxy. Kika runt och hitta din favorit! Och glöm inte att du får prisgaranti när du handlar på Jollyroom. Självklart erbjuder vi också fri retur, så om det visar sig att dina nya skidkläder inte passar så är det bara att skicka tillbaka den till oss, helt gratis!