Vinterjackor

En varm vinterjacka är ett måste för utomhuslek under vinterns kyligaste dagar. Hos Jollyroom hittar du ett brett urval av vinterjackor i mängder av olika färger och mönster för barn i alla åldrar. Ta en titt, vi är säkra på att du hittar den perfekta vinterjackan som ditt barn kommer att älska!

38 träffar.

Satsa på en bra vinterjacka till ditt barn

Barnens utelek ska inte på något sätt behöva begränsas, särskilt inte av den återkommande vinterkylan!  Det finns inget dåligt väder – om möjligt bara dåliga vinterkläder. För med en bra vinterjacka kommer man långt! Så satsa därför på en funktionell och bra jacka i vinter, tillverkad av goda funktionsmaterial som både ventilerar och värmer.


Vinterjackor till barn på Jollyroom

I vårt stora online-sortiment har vi samlat allt du kan tänka dig när det kommer till vinterjackor för barn. Här hittar du snygga och praktiska vinterjackor som passar lika bra på skolgården som i skidbacken. Välj bland skidjackor, parkas och dunjackor för barn eller varför inte en babyanorak till de allra minsta? Många av våra modeller är vind- och vattentäta för att på bästa sätt göra ditt barn redo för vinterkylan. Kort sagt har vi alla typer av vinterjackor för barn från populära varumärken som 8848 Altitude, Didriksons, Helly Hansen, Mini-A-Ture, Reima och många, många fler! 

Om du är ute efter andra vinterkläder till barnen ska du kolla in vårt övriga sortiment. På Jollyroom hittar du allt du behöver: vinterskor, termobyxor, skidkläder och mycket annat! Och glöm inte att du får prisgaranti på alla barnkläder och skor.

;