Alice & Fox Paket Bokhylla Hus & Klädstång, Vit
Alice & Fox Paket Bokhylla Hus & Klädstång, Vit
Alice & Fox Paket Bokhylla Hus & Klädstång, Vit

Alice & Fox Paket Bokhylla Hus & Klädstång, Vit

Trustpilot
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Alice & Fox Paket Bokhylla Hus & Klädstång, Vit är ett fint kit till barnrummet innehållande den populära bokhyllan från Alice & Fox + en praktisk matchande klädstång.

Alice & Fox Bokhylla Hus Vit är en fin och stabil hushylla i trä från Alice & Fox. Bokhyllan är en praktisk förvaringslösning till barnrummet, perfekt för barnens sagoböcker eller favoritleksaker. Med sin trendiga design blir hyllan en snygg detalj i barnrummet. Bokhyllan placeras på golvet och har sex rymliga fack i olika storlekar.

Hyllplan mått:
- Översta hyllplan: H28,5 cm (43 cm hög inuti hyllan/taket där den är som högst)
- Mellersta och nedersta hyllplan: H26 cm

Mått: B81 x D30 x H106 cm

Material: MDF

Skötselråd: Torkas av med en fuktig trasa med milt rengöringsmedel.

Färg: Vit

Säkerhet:
- OBS! Denna bokhylla är ej någon leksak. Barn bör ej klättra eller hänga i den.
- Vi rekommenderar att bokhyllan förankras i vägg (fästen ingår ej) för att förhindra att bokhyllan välter om ett barn klättrar i den.

Alice & Fox Klädstång Vit är en stilren klädstång för barn i vitlackerat trä. Klädstången är en praktisk förvaringsmöbel som ditt barn själv når upp till och kan hänga upp sina kläder, och ställa sina skor på skohyllan. Utöver dess praktiska funktion så är hängaren också en otroligt snygg inredningsdetalj för såväl barnrummet som hallen.

Mått: H122 x D42 x B86 cm.

Material: Trä.

Färg: Vit.

Klicka in på respektive produkt för mer information.
Art: 902717

Varumärke

Alice & Fox

Inred barnrummet med Alice & Fox och sudda ut gränsen mellan dröm och verklighet. Här finner du Alice & Fox högkvalitativa barnmöbler och förvaring. Produkterna ur denna serie är framtagna för att skapa en trivsam miljö för barnet där fantasin ska få vara i fokus. Hos Jollyroom kan du skapa ett drömlikt barnrum med möbler, textilier och mycket annat fint från Alice & Fox som garanterat både du och ditt barn kommer älska!

Se mer från Alice & Fox »

Omdömen

Trustpilot