-24%
Fri frakt

Marvel Spider-Man Paket Mix

1 399 kr 1 847 kr Du sparar: 448 kr (-24%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Det här tuffa bordet med två tillhörande stolar är både praktiskt och snyggt att inreda barnrummet med. Motiv i form av Spindelmannen pryder både bordsskivan och stolsitsarna. Här kan ditt barn rita, skriva, pussla själv eller tillsammans med en vän. Passar utmärkt tillsammans med andra möbler och leksaker från Marvels serier!

Mått:
Bord: H45 x L63 x B63 cm.
Stol: H52,5 x L29 x B5,29 cm.

Material: MDF-trä.

Färg: Blå, röd.

Skapa ordning och reda i barnrummet med hjälp av den här förvaringslådan inspirerad av Spindelmannen. Lådan har ett lock och är både stabil och tålig. Fyll den med allt ifrån leksaker till kläder. Passar utmärkt tillsammans med andra möbler och leksaker från Marvels serier!

Mått: L59,5 x B39,5 x H39,5 cm.

Material: MDF-trä.

Färg: Blå, röd.

Efter en dag full med lek och spring kan det vara skönt att bädda ned sig i sängen och läsa en nattsaga. Då kan denna kombinerade nattlampa och ficklampa vara till hjälp. Motivet är inspirerat av Spindelmannen. Lampan aktiveras med hjälp av rörelse och släcks automatiskt efter 2 minuter. Perfekt att ta med på campingturen, men passar lika bra under täcket i sängen.

Mått: 16 x 7 x 7 cm.

Material: Plast.

Batterikrav: 3 st. AAA-batterier (ingår).

Färg: Blå, röd
Art: 903348

Varumärke

Marvel Spider-Man

Spider-Man har i generationer varit en av barnens favoritsuperhjältar och har mer än en gång räddat jorden från onda krafter. På Jollyroom kan barnen följa med Spider-Man på spännande äventyr med hjälp av leksaker och andra häftiga produkter med motiv av superhjälten. Här finns allt från actionfigurer och maskeradkläder till badlakan och matlådor med Spindelmannen-tema!

Se mer från Marvel Spider-Man »