Bloomingville Paket Liten Cirkus
Bloomingville Paket Liten Cirkus
Bloomingville Paket Liten Cirkus

Bloomingville Paket Liten Cirkus

Trustpilot
448 kr 498 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Bloomingville Paket Liten Cirkus innehåller två artiklar ur Bloomingvilles serie Cirkus. Bloomingville Tavla Circus Räv 30x40 cm, Lila är en tjusig tavla i stilren design. Tavlan pryds av ett lekfullt budskap i svart text på en vit grund, men också en cirkusräv som är otroligt söt. Tavlan kommer även fint inramad i en naturlig ram tillverkad av kejsarträ. Tavlan gör sig utomordentligt snygg på barnrummets vägg och blir ett elegant inslag i hemmet.

Mått: B 30 x H 40 cm.
Material: Kejsarträ, papper.
Motiv: Budskap och djur.
Färg: Flerfärgad.

Bloomingville Kudde Circus Räv är en härlig kudde föreställandes en söt räv. Kudden är formad efter mönstret och blir en perfekt kompis i soffan för barnet att luta sig mot. Det blir även en fin inredningsdetalj i hemmets olika rum. För extra säkerhet så har kudden heller ingen dragkedja som barnet kan riva sig på.

Mått: H 50 cm.
Material: Bomull och polyesterfyllning.
Motiv: Räv.
Färg: Rosa.
Art: 903253

Varumärke

Bloomingville

Bloomingville skapar stilren och harmonisk inredning till barnrummet. På Jollyroom har vi ett stort utbud av deras kuddar, porslin och tavlor. Bloomingville är ett danskt varumärke som prickar in trender och skapar harmoniska och vackra produkter. Kollektionerna består av dova, härliga färger med inslag av ljust trä. Det är ett populärt märke som syns allt mer i media. Hos Jollyroom har vi ett utvalt sortiment av Bloomingville för att just du ska kunna skapa ett lekfullt och personligt barnrum. 

Se mer från Bloomingville »

Omdömen

Trustpilot