Bloomingville Paket Cirkus
Bloomingville Paket Cirkus
Bloomingville Paket Cirkus
Bloomingville Paket Cirkus

Bloomingville Paket Cirkus

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Bloomingville Paket Cirkus innehåller tre underbara produkter från Bloomingville. Bloomingville Kudde Circus Björn är en härlig kudde föreställandes en björn i ballerinadräkt. Kudden är rund och är utmärkt för barnet att luta sig mot i soffan. Det blir även en fin inredningsdetalj oavsett var i hemmet den placeras. Dragkedjan är placerad på baksidan av kudden.

Mått: H 50 cm.
Material: Bomull.
Motiv: Björn.
Färg: Lila.

Bloomingville Tavla Circus Goodbye 40x50 cm är en tjusig tavla i stilren design. Tavlan pryds av ett lekfullt budskap i svart text på en vit grund, men också en balanserande igelkott som är otroligt söt. Tavlan kommer även fint inramad i en naturlig ram tillverkad av kejsarträ. Tavlan gör sig utomordentligt snygg på barnrummets vägg och blir ett elegant inslag i hemmet.

Mått: B 40 x H 50 cm.
Material: Kejsarträ, papper.
Motiv: Budskap och djur.
Färg: Flerfärgad.

Bloomingville Matta Circus Björn, Lila är en stilren men lekfull golvmatta till barnrummet. Mattan är ljuslila med motivet av en björn i ballerinakjol. Detta är en lustig matta som bidrar till en förhöjd mysfaktor och hemtrevnad i barnrummet. Mattan är rund och är tillverkad i bomull.

Mått: Ø90 cm.
Material: Bomull.
Motiv: Björn.
Färg: Lila.
Art: 903252

Varumärke

Bloomingville

Bloomingville skapar stilren och harmonisk inredning till barnrummet. På Jollyroom har vi ett stort utbud av deras kuddar, porslin och tavlor. Bloomingville är ett danskt varumärke som prickar in trender och skapar harmoniska och vackra produkter. Kollektionerna består av dova, härliga färger med inslag av ljust trä. Det är ett populärt märke som syns allt mer i media. Hos Jollyroom har vi ett utvalt sortiment av Bloomingville för att just du ska kunna skapa ett lekfullt och personligt barnrum. 

Se mer från Bloomingville »