Super Balloon

Super Balloon Luftballong L, Ljusgrå

Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Välj färg: Grå
Tillfälligt slut
799 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

Beskrivning

Ge ditt barns rum en känsla av fantastiska äventyr med en dekorativ och högkvalitativ luftballong från Super Balloon. Luftballongen är handgjord, lättviktig och enkel att sätta upp. Den här inredningsdetaljen är en riktig blickfångare och skapar en härlig atmosfär i rummet.

Super Balloons dekorativa luftballonger finns även i olika färger och storlekar, och ser ännu mer spektakulära ut tillsammans.

OBS! Luftballongen levereras ouppblåst i förpackning och pumpas enkelt upp medhjälp av en cykel- eller bollpump. Säljs separat. Ballongen kan även tömmas på luft igen för att enkelt packas ner.

Art:  10117928

Få mer inspiration här

Information

Material Polyester, bomull, trä
Höjd (cm) 50
Längd (cm) 30

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data