-16%

Kids Concept Star Set

699 kr 837 kr Du sparar: 138 kr (-16%)
Tillfälligt slut Bevaka produkt

Beskrivning

Kids Concept Star Set är ett paket med fina förvaringsdetaljer till barnets rum.
Paketet innehåller: .
.
Kids Concept Boklist Star Vit är en klassisk vägghylla i trä med tre utskurna stjärnor på, perfekt för barnrummets väggar. En utmärkt hylla att dekorera väggen med och en praktisk bokhylla att ha vid sängen med plats för favoritböckerna. .
.
Kids Concept Hängare Star Vit är en stjärnformad klädhängare för barn från Kids Concepts serie Star. Klädhängaren som är gjord i trä passar perfekt att hänga på väggen i barnrummet eller i hemmets entré. Stilren inredningsdetalj med fyra knoppar på. Låt ditt barn göra dig stolt genom att nå upp och få chansen att hänga upp sina egna kläder på hängaren. .
.
Kids Concept Förvaringsbox är en stor läcker förvaringslåda i vitt med klassisk shabby chic design från Kids Concept. Förvaringslådan som är tillverkad i trä har en utskuren stjärna som både snygg detalj och handtag. Inred barnrummet med snygg och praktisk förvaring som dessutom har passmått för Ikeas Expeditkyllor. Hjul finns att köpa separat för att lättare kunna förflytta förvaringsboxen. .
Äntligen ordning och reda i barnrummet! .
.
Art: 902005

Varumärke

Kids Concept

Kid’s Concept erbjuder egendesignade leksaker, barnmöbler och barninredning i skandinavisk stil. Inred enkelt barnrummet med deras koncept där färger och produkter är utformade för att kombineras och skapa en lekfull miljö. 

Se mer från Kids Concept »