RoomMates Wallstickers Woodland Baby Tree

Alltid lågt pris!
449 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

RoomMates Wallstickers Woodland Baby Tree är riktigt fina och lekfulla väggdekaler med härligt motiv av söta små djur i sin hemmamiljö. Slå på fantasin och använd dessa väggdekorationer till att pynta barnkarmmaren, förskolan, sovrummet eller lekstugan. Väggdekalerna kan flyttas om och om igen vilket gör det enkelt att designa om, de lämnar inga som helst spår efter sig. Förpackningen består av 27 stycken Wallstickers i varierande storlekar.

Väggdekalerana är trycka på klart material vilket gör att de passar till alla väggfärger. De är lätta att rengöra genom att använda ett lätt fuktad trasa och lite handtvål och torka försiktigt.

Rekommenderad ålder: Från 0 år

Mått: 118 x 109 cm

Material: Vinyl

Motiv: Djur, skog

Färg: Flerfärgad
Art: 559465

Varumärke

RoomMates

Är det dags att piffa upp väggarna i barnrummet? RoomMates är ett amerikanskt företag som tillverkar väggdekor och wallstickers med barnens favoritmotiv. I deras sortiment finns väggdekor i fina och lekfulla färger och former som barn över hela världen älskar. Hos Jollyroom finner du ett brett utbud av RoomMates populära produkter som hjälper er att göra just ditt barns rum både roligare och mer hemtrevligt!

Se mer från RoomMates »