Horredsmattan

Horredsmattan Candy Plastmatta 70x150, Grå

3 KVAR
3 KVAR
749 kr
Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Det här är en matta från svenska Horredsmattan. Horred är beläget i Sjuhäradsbygden, en region med djupt rotad hantverkstradition. Horredsmattan har funnits sedan 1956 och producerar fina, stilsäkra mattor än i dag. Mattorna är noggrant formgivna och vävda efter en hantverkstradition som gått i arv.

Den här mattan har ett klassiskt mönster och fransar längs kortsidorna. Den är vävd på kontrasterande svart varp, det längsgående skiktet av trådarna i väven. Mattan funkar lika bra inomhus som utomhus. Den är tålig och underhållsfri vilket gör den enkel att ta hand om. Mattan tål att tvättas i maskin.

Horredsmattan gör plastmattor för den miljömedvetne. Eftersom mattan är vävd i Sverige med högt ställda produktionskrav är det en perfekt matta för den som letar efter lokala, närproducerade och miljövänliga alternativ. Horredsmattans plastmattor är tillverkade av plast, garn eller en kombination av båda. Alla plastmattor från Horredsmattan är REACH-certifierade vilket innebär att mattorna inte innehåller några miljöfarliga ämnen. Plasten som har använts i mattorna kommer från Gislaveds folie.

Art: 10038376

Kundbilder

Information

Material 90 % PVC, 10 % polyester
Ftalatfri
Längd (cm) 150
Bredd (cm) 70
Tvättråd Maskintvätt
30°C