Fri frakt
Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit
Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit

Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit

1 500 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit är en praktisk dagbädd av hög kvalitet och flexibilitet, passar utmärkt till barnrummet för att anpassa den efter ditt barns behov och önskemål. Sängen har flera olika uppbyggnadsalternativ med praktiska tillbehör som kan köpas separat. Denna barnsäng kan byggas ut till en medelhögsäng med rutschkana eller praktiska sänglådor/extrasäng för att spara utrymme, dessa tillbehör köpes separat. Sängen levereras med en ribbotten vilket ger en god natts sömn och förlänger hållbarheten och komforten på din madrass.

Hoppekids Juniorsäng Basic är tillverkad i långsamt växande furu. Speciellt för denna miljövänliga och naturliga råvara är dess unika ojämnheter, små sprickor, kvistar, färgskillnader och vridningar. Sängen är vitmålad men kvistar kan bli synliga. Lacken är tillverkad på en naturlig bas vilket gör att kådan läcka ut, det är ett bevis på att det är rena naturmaterial som använts.

- Svanenmärkt och FSC-certifierad.
- Flera praktiska tillbehör för att bygga ut sängen kan köpas separat.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Material: Furu
Mått:
Bäddmått: B70 x L160 cm
Yttermått: B78 x L168 x H56 cm
Höjd under säng: 20 cm
Madrasshöjd enligt säkerhetsstandard: 9 cm

Maxbelastning: 100kg

Färg: Vit
Art: 511775

Varumärke

Hoppekids

Hoppekids är ett danskt företag med fokus på svanenmärkta möbler, alla trämöbler är ytbehandlade med miljövänliga och vattenbaserade lacker. Utöver mijötänket erbjuder Hoppekids ett trendigt sortiment av hög kvalité till ett bra pris. Förvandla barnens rum till en plats för kreativitet och lek där de kan växa och utvecklas hela barndomen. I sortimentet ingå stolar, bord, fåtöljer, juniorsängar och spjälsängar samt smarta förvaringslösningar. Jollyroom tillhandahåller ett brett sortiment av Hoppekids barnnredning så att du kan inreda ditt barnrum med stil.

Se mer från Hoppekids »