Hoppekids

Hoppekids Paket Juniorsäng Vit inkl. Madrass, Säkerhetsskena & Sänglåda

Trustpilot
Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
3 374 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Hoppekids Paket Juniorsäng Vit inkl. Madrass, Säkerhetsskena & Sänglåda är ett komplett kit från danska Hoppekids. Paketet är den perfekta mixen mellan design, kvalitet och säkerhet.

Hoppekids Juniorsäng Ida 70x160cm Vit är en praktisk säng av hög kvalitet och flexibilitet som passar perfekt till barnrummet. Sängen är tillverkad i långsamt växande furu. Speciellt för denna miljövänliga och naturliga råvara är dess unika ojämnheter, små sprickor, kvistar, färgskillnader och vridningar. Sängen är vitmålad men kvistar kan bli synliga. Lacken är tillverkad på en naturlig bas vilket gör att kådan läcka ut, det är ett bevis på att det är rena naturmaterial som använts.

Mått:
Bäddmått: L160xB70 cm.
Yttermått: H65xB76x166 cm.
Höjd under säng: 20 cm.
Madrasshöjd enligt säkerhetsstandard: 9 cm.

Maxbelastning: 100 kg.
Material: Furu.
Färg: Vit.

Hoppekids Skummadrass 9x70x160cm är en mjuk och skön madrass till juniorsängen. Madrassen är Oeko-Tex certifierad i standard 100 vilket innebär att den är helt säker att användas av barn då den inte innehåller några ämnen som kan vara skadliga för huden.

Mått: L160 x B70 x H9 cm.
Fyllning: Skum.
Färg: Beige.

Hoppekids Säkerhetsskena Ida Vit är en löstagbar sängsida av miljöcertifierad furu som förhindrar att ditt barn ramlar ur sängen. Sängskyddet är enkelt att montera och steg-för-steg-instruktioner medföljer.

Mått: 100 x 22,5 x 5,2 cm.
Material: Trä.
Färg: Vit.

Hoppekids Sänglåda Ida Vit 2-pack är två praktiska sänglådor för förvaring under juniorsängen. Draglådorna med hjul passar perfekt för att snyggt och praktiskt förvara leksaker eller kläder.

Mått: H19 x B60 x L153 cm. Passar till sängar med mått 70 x 160 cm
Färg: Vit
Material: Furu

Art: 901350

Kundbilder

Omdömen

Trustpilot