Du kanske också gillar

NG Baby

NG Baby Madrass 55x115

Eko
9 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

9 KVAR
599 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Det här är en bekväm madrass från NG Baby till spjälsängar, tillverkad i hållbara, ekologiska och väl valda material. Madrassen ger bra komfort och god luftcirkulation i ditt barns säng. Stoppningen av fibervadd är framtagen i Sverige och gjord på återvunnet material, medan yttertyget består av GOTS-certifierad bomullssatin.

Den här madrassen är något mindre för att du ska kunna få plats med ett tjockare spjälskydd mellan madrassen och sängens spjälor. Madrassen finns också i normalstorlek, se tillbehör.

Mått: L115 x B55 x H8 cm.

Material:
Yttertyg: 100 % ekologisk bomullssatin (GOTS-certifierad).
Stoppning: 100 % återvunnen polyester.

Tvättråd: Det avtagbara yttertyget tål att tvättas i 60°C. Madrassen kan sköljas av för hand, max 40°C, utan tvättmedel. Krama ur vattnet, vrid ej madrassen.

Färg: Vit.

Art:  678577

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data