Spjälsäng

Med spjälskydd skyddar du ditt barn från hårda kanter i spjälsängen samtidigt som armar och ben hålls på insidan av barnsängen. Hos Jollyroom hittar du ett brett sortiment med spjälsängsskydd i olika material och mönster.
99 träffar.

Varför ska du använda ett spjälskydd?

Som familjer med små barn vet, är resan att uppfostra ett barn fylld av värdefulla milstolpar och minnen. Bland dessa är det av yttersta vikt att se till att ditt barn har en säker och bekväm sovmiljö. Det är här ett spjälsängsskydd kommer in i bilden. Ett spjälsängsskydd lägger inte bara ett mjukt lager mellan ditt barn och spjälsängens hårda spjälor, utan skyddar också mot oavsiktliga stötar och blåmärken när det lilla barnet vrider sig och utforskar spjälsängens gränser. Det fungerar som ett dämpande skydd, som effektivt dämpar ditt barn och ger föräldrarna sinnesro. Ett spjälskydd tillför också stil och charm till din barnkammardekor.

 

Hur länge ska man ha ett spjälskydd?

Ett spjälskydd kan användas under olika stadier av ditt barns uppväxt. Till en början fungerar det som en ombonad barriär för en nyfödd. Men när ditt barn växer och börjar stå kan du överväga ett högt spjälsängsskydd för mer täckning och skydd. Ett spjälsängsskydd har i allmänhet samma livslängd som ditt barn använder spjälsängen. Från spädbarnsåldern till småbarnsåldern kan dessa skydd vara en fast del av spjälsängen och anpassas till varje utvecklingsstadium. Att investera i ett spjälskydd av hög kvalitet som växer med ditt barn är därför ett smart val för kontinuerlig komfort och skydd.

 

Hur fäster man ett spjälsängsskydd?

En vanlig fråga som dyker upp hos föräldrar är hur man fäster ett spjälskydd på rätt sätt - så att det sitter säkert men ändå är lätt att ta av för tvätt och justeringar. De flesta spjälsängsskydd levereras med en rad olika fästalternativ som band, kardborreband eller till och med blixtlås som kan fästas på spjälsängens skenor. Se till att banden eller fästanordningarna är utom räckhåll för små händer och att skyddet sitter tätt mot spjälsängens väggar. Detta förhindrar eventuella faror samtidigt som det uppnår det avsedda syftet med spjälskydd.

 

Säker sovmiljö för ditt barn

Spjälskydd betraktas av många föräldrar som ett positivt tillskott till barnkammaren. Det är dock viktigt att välja lämpliga typer och att se till att de uppfyller alla rekommenderade säkerhetsstandarder. Ett spjälskydd, när det väljs rätt och installeras korrekt, erbjuder ett lager av skydd utan att kompromissa med spjälsängens ventilation. Produkter från pålitliga varumärken som Minitude, Alice & Fox och NG Baby integrerar säkerhet med elegant design, vilket gör dem till ett populärt val bland familjer som vill kombinera säkerhet med estetik i barnkammare. Och även om spjälskydd ska ses som ett komplement till en säker sovmiljö är det viktigt att följa alla säkerhetsriktlinjer för ditt barns ultimata välbefinnande.

Hos Jollyroom är vårt urval av spjälskydd utvalda med din familjs behov i åtanke, och utlovar en blandning av komfort, stil och säkerhet för att stödja en lugn och säker sömnmiljö för ditt barn. Oavsett om du behöver ett högt spjälskydd för aktiva småbarn eller en mjuk spjälskyddsfläta för en elegant touch, har vårt sortiment den variation som krävs för att uppfylla ditt barns unika krav.