Gummistövlar

I vårt stora utbud av gummistövlar finner du stövlar i fina färger och mönster, varav flera som vunnit bäst-i-test. Vi har allt från lätta gummistövlar till fodrade alternativ. Hitta de gummistövlar som passar ditt barn bäst från omtyckta märken som Viking, Tretorn, Nordbjørn, Crocs och Petite Chérie Atelier.
143 träffar.

Hur ska gummistövlar sitta?

När det gäller att förse ditt barn med det perfekta paret gummistövlar är passformen lika viktig som stilen. Fodrade gummistövlar för barn är utformade för att hålla de små tårna varma, även under de kallaste och fuktigaste dagarna. Den bästa passformen för en gummistövel innebär ungefär 1–1,5 cm extra plats i tårna vilket ger utrymme för tillväxt. Prova alltid gummistövlar med den typ av strumpor som ditt barn vanligtvis kommer att använda dem med. Kom ihåg att komfort är A och O när du ska hoppa i vattenpölar!

Så här tar du hand om dina gummistövlar

Gummistövlar håller fötterna torra, men de behöver lite omvårdnad för att hålla sig i toppform. Efter en dag med plask och lek, skölj av gummistövlarna med vanligt vatten för att få bort lera och skräp.  För svårare fläckar kan en mild tvållösning göra susen. Se till att de är helt torra både invändigt och utvändigt innan du ställer undan dem för att undvika ovälkommen lukt eller mögel. Håll dem borta från direkt solljus och från värmekällor som kan bryta ner gummit med tiden. Med rätt skötsel kommer dina barns gummistövlar att klara alla utomhuslekar och sysslor med lätthet!


Gummistövlar för barnens alla utomhusaktiviteter 

När det är dags för utomhusaktiviteter är gummistövlar de små äventyrarnas osjungna hjältar. Med ett par från Viking, Tretorn, Nordbjørn eller Crocs kan barnen erövra naturen utan att behöva vara rädda för blöta strumpor. Och för de trendiga småttingarna erbjuder Petite Chérie Atelier lätta gummistövlar i olika färger som kombinerar mode och funktion. Från att hoppa i de största pölarna till att utforska de lerigaste stigarna - de här stövlarna är gjorda för att klara av barnens tuffa lekar. Gummistövlar som är bäst i test ger hållbarhet och komfort, så att de små upptäckarna är väl utrustade för varje uppdrag. Och med en mängd olika alternativ, inklusive låga gummistövlar för de mildare dagarna, finns det ett perfekt par för varje vattenpöl och stig. 

Jollyroom förstår att för barnfamiljer handlar jakten på den perfekta gummistöveln inte bara om att hålla små fötter torra. Det handlar om att ge de små stegen komfort, stil och oslagbart skydd - så att utforskandet aldrig behöver ta slut på grund av blött väder. Se varje regnig dag som ännu ett äventyr som bara väntar på att få utspela sig.