Fri frakt
UPPAbaby VISTA Syskonsits 2018, Emmet Green
UPPAbaby VISTA Syskonsits 2018, Emmet Green
UPPAbaby VISTA Syskonsits 2018, Emmet Green

UPPAbaby VISTA Syskonsits 2018, Emmet Green

Alltid lågt pris!
2 499 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

UPPAbabys Syskonsits är perfekt att köp till din Vista vagn när även ditt yngsta barn kan sitta upprätt. Sittdelen är ställbart i upp till 180 grader så att ditt barn kan ligga bekvämt när det är dags att sova eller när hen sitter upp för att ta in allt omkring. Har en fem-punktssele med tre höjdjusteringar så att ditt barn sitter säkert. Suffletten är även justerbar på höjden för att enkelt kunna justera när ditt barn bli längre. Kan användas både framåt- och bakåtvänd.

Suffletten är avtagbar, kan öppnas för extra luftflöde och har ett utdragbart solskydd med SPF50+. Om klädseln blir smutsig kan du enkelt ta av den och tvätta i maskin. Sätet har en viktkapacitet upp till 16 kg. Monteras snabbt och enkelt på din Vista vagn med medföljande adaptrar. Frontbygel och insektsnät ingår.

Kompatibel med UPPAbaby Vista vagnar från 2015 och framåt.

Se på vår hemsida för fler tillbehör till din UPPAbaby vagn!

Mått:
Sittdjup: 21,6 cm.
Sittbredd: 30,5 cm.
Rygghöjd (med justerbar sufflett): 43–51 cm.
Total höjd: 77,5 cm.
Art: 726101

Varumärke

UPPAbaby

UPPAbaby är en av de mer intressanta tillverkarna av produkter för barnfamiljen just nu. Med sina innovativa lösningar anpassade för dig och ditt barn så har amerikanska UPPAbaby lyckats att skapa en serie babyprodukter som är lika lätta som de är enkla att använda. UPPAbabys olika serier finns i härliga färger och utföranden som passar den stil och behov som du har.

Se mer från UPPAbaby »