Britax Römer

Britax Römer Smile 4 Framhjulskit

7 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

7 KVAR
499 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Framhjulskit från Britax Römer som passar till din Smile 4 eller Smile 3. Med dessa punkteringsfria hjul behöver du aldrig mer oroa dig för oväntade punkteringar som kan avbryta din utflykt. Du kan nu njuta av dina promenader utan avbrott, hjulen är utformade för att ge en jämn och stabil körupplevelse. Du får en komplett uppsättning med punkteringsfria skumhjul inklusive fälgar. Perfekt att bara klicka på din barnvagn!

– Kompatibel med: Britax Römer Smile 4, Britax Römer Smile 3.

– De tidiga Smile 3-vagnarna har ett annat framhjulsfäste, de sitter med två stjärnskruvar på varje sida. De nya framhjulsfästena behövs för att kunna klicka fast hjulen (ingår ej i paketet). Vänligen kontakta tillverkaren.

Art:  10243570

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data