Fri frakt
Axkid Life Duovagn,  Grå + Travelsystem
Axkid Life Duovagn,  Grå + Travelsystem
Axkid Life Duovagn,  Grå + Travelsystem
Axkid Life Duovagn,  Grå + Travelsystem
Axkid Life Duovagn,  Grå + Travelsystem

Axkid Life Duovagn, Grå + Travelsystem

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Axkid Life är en lättanvänd och kompakt sulky, som snabbt fälls ihop och är godkänd som handbagage hos många flygbolag. En trygg barnvagn som är lätt och smidig för förare och passagerare.

Life väger endast 6,5 kg och har en smidig axelrem för enklare transport. En svart resväska med handtag medföljer dessutom. Vagnen har fällbart ryggstöd som kan fällas steglöst till liggläge – och ett skydd vid liggläge skyddar barnets huvud. Vagnens fyra hjul är alla fjädrade, och med en fotbroms låser du enkelt bakhjulen.

I det här paketet ingår en liggdel så att vagnen kan användas ända från födelsen. Liggdelen kan enkelt klickas av och på chassit. Ingår även passande babyskyddsadaptrar och Maxi-Cosi-babyskydd som kan fästas på barnvagnen.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903990

Varumärke

Axkid

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Axkid bilbarnstolar. Axkid tillverkar barnstolar som är utvecklade utifrån den svenska världsledande barnsäkerhetsfilosofin och har alltid ditt barns säkerhet och bekvämlighet som första prioritet. Vill du veta mer? På Axkid.se kan du läsa allt om hur de arbetar för att ge ditt barn en så trygg och bekväm resa som möjligt.

Se mer från Axkid »