Fri frakt
BABYZEN YOYO+ Duovagn, Vit/Ginger
BABYZEN YOYO+ Duovagn, Vit/Ginger
BABYZEN YOYO+ Duovagn, Vit/Ginger
BABYZEN YOYO+ Duovagn, Vit/Ginger

BABYZEN YOYO+ Duovagn, Vit/Ginger

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BABYZEN YOYO+ Duovagn är ett paket som kombinerar Ram & Sittbas med Färgklädsel 6+ samt Liggbas och Färgklädsel 0+ så att du får en komplett vagn som kan användas redan från födseln.

BABYZEN YOYO+ Färgklädsel & Liggbas 0+ är av bra kvalitet. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin.

BABYZEN YOYO+ Färgklädsel 6+ finns i olika färger och är av bra kvalitet. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin. I klädseln finns en smart ficka till förvaring.

BABYZEN YOYO+ Ram & Sittbas är världsberömd för sin magiska hopfällning och för hur liten den kan bli. Använd samma chassi och genom att endast byta tygklädsel och bas, så kan du växla mellan liggläge(0+) och sittläge(6+). YOYO+ ger nya möjligheter för den rörliga familjen, perfekt för storstadsfamiljen och supersmidig för resenären. YOYO är kompakt, mäter endast 52 x 44 x 18 cm, vilket uppfyller kravet för handbagage hos en del flygbolag*. Stor korg som rymmer 5kg (60 % mer än föregående modell). Tjockare vaddering i sittbasen mot föregående modell.

- Mäter endast 52 x 44 x 18 cm.
- 4 stötdämpade hjul med fjädring på båda axlar.
- Förstärkt fjädring på alla fyra hjul mot föregående modell.
- Automatiskt stabiliseringssystem.
- Enhandsgrepp vid hop- och uppfällning.
- Fjäderlätt, 6,2 kg. Levereras med praktiskt axelrem.
- Förstärkt chassiram med starkare bärkapacitet (upp till 18kg).

Babyzen YOYO+ är utsedd till Bäst i Test 2016 av bäst-i-test.se

Observera att vissa flygbolag ej tar emot sulkys och barnvagnar som handbagage. Jollyroom reserverar sig mot detta. (Rekommenderad maxstorlek för kabinbagage från IATA är 56 x 45 x 25 cm).

* Måtten för YoYo kan kontrolleras mot ditt flygbolag för att se om de accepterar BabyzenYoyo som handbagage. Det kan även vara värt att höra med dem över telefon, då en del mått kan vara ok om det är i närheten. HÄR kan Ni kolla de flesta flygbolagens övergripande Policy gällande kabinbagage.

Klicka på de separata produkterna för mer information.
Art: 902867

Varumärke

BABYZEN

Här finner du ett stort utbud av franska BABYZEN som med sina innovativa barnvagnar och tillbehör arbetar för att förbättra mobiliteten för barnfamiljer. Välj bland deras prisbelönta barnvagnar, som ZEN och YOYO hos oss!

Se mer från BABYZEN »