-73%
Fri frakt

Beemoo Jogger Lux Duovagn, Svart/Svart

1 895 kr 6 994 kr Du sparar: 5 099 kr (-73%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Beemoo Duo Jogger Lux är en stabil och smidig barnvagn med många smarta funktioner. Joggingvagnen har tre stora lufthjul och fjädring vilket gör resan extra komfortabel för barnet. Sittdelen har justerbar rygg till viloläge, justerbart fotstöd samt sufflett som kan regleras i flera steg. En vagn som enkelt anpassas efter just ditt barn och er situation!

Beemoo Duo Jogger är en barnvagn med många säkerhetsfunktioner, bland annat centralbroms på bakhjulen, säkerhetsbygel och fempunktsbälte. Både sittdelen och liggdelens justerbara suffletter har tittfönster. Barnvagnen fälls snabbt och lätt ihop och blir kompakt hopfälld. Spänn ihop vagnen med hopfällningsspännet.

Vad som skiljer Duo Jogger Lux från den tidigare standardmodellen är ett snyggt silverfärgat chassi, en större sufflett, magnetfästen istället för kardborreband i suffletten, snygga överdrag på handtag och bygel i läderimitation, och tydliga och snygga röda detaljer.

- Justerbar rygg till viloläge
- Stora lufthjul med fjädring
- Justerbar sufflett i flera lägen
- Rymlig förvaringskorg
- Tittfönster i suffleten
- Kompakt hopfälld
- Reglerbart fotstöd
- Fempunktsbälte

Liggdel till duovagnen Duo Jogger Lux från Beemoo. Denna liggdel möjliggör användning av Duo Jogger Lux redan från födseln!

Liggdelen har en medföljande madrass, och ett inbyggdt vindskydd med dragkedja!

Rekommenderad ålder: Från 0–6 månader.
Maxvikt: 9 kg.
Innermått: B37 x L74 x D17.
Färg: Svart.
Art: 902951

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »