UPPAbaby

UPPAbaby CRUZ V2 Duovagn inkl. MESA i-Size Babyskydd & Bas, Emmett Green

2 KVAR
2 KVAR
16 999 kr
Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Cruz V2 Duovagn från UPPAbaby är en uppdaterad version av barnvagnen Cruz. Den är strömlinjeformad, liten och smidig utan att kompromissa bort lastutrymmet. Dess smarta design och tillbehör tillåter flera olika kombinationer så att du kan använda vagnen under en längre tid!

Sittdelen är ställbar i upp till 180 grader så att ditt barn kan ligga bekvämt när det är dags att sova eller sitta upp för att ta in allt runtomkring. Suffletten är justerbar på höjden för att smidigt följa med när ditt barn bli längre. Kan användas både framåt- och bakåtvänd.

Liggdelen är utrustad med en perforerad madrass och madrasskydd, överdraget är avtagbar och går att tvätta i maskin. Denna liggdel uppfyller alla gällande krav som sovplats för längre perioder och kan därför fungera som resesäng. Liggdelen kan snabbt fällas ihop för smidig förvaring när den inte används. Passar även UPPAbabys liggdelsstativ som säljs separat.

Både sittdel och liggdel är utrustade med stor suflett med solskyddsfaktor SPF 50+ oxh nätpaneler för bra ventilation. Vagnen har dubbelverkande fjädring bak och fjäderbelastad fjädring fram som ger en smidig gång även över ojämnt underlag.

Med i paketet får du också UPPAbabys babyskydd MESA i-Size med ett löstagbart spädbarnsinlägg. Det har ett praktiskt handtag och ett sidokrockskydd som absorberar kraften från en sidokollision och ger ett optimalt skydd för barnets mest utsatta kroppsdelar. MESA i-SIZE kombinerad med VISTA eller CRUZ skapar det ultimata resesystemet vad gäller flexibilitet och säkerhet. Klicka babyskyddet direkt på chassit utan adaptrar.
I detta paket ingår även en bas till ditt babyskydd för enkel montering i bilen.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Rekommenderad ålder Cruz V2 Duo: nyfödd upp till 4 år
Rekommenderad ålder MESA i-Size babyskydd: nyfödd upp till ca 6 månader

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art:  909819

Kundbilder