-11% Fri frakt
Startpaket Crescent Comfort Dream Basic
Startpaket Crescent Comfort Dream Basic
Startpaket Crescent Comfort Dream Basic
Startpaket Crescent Comfort Dream Basic
Startpaket Crescent Comfort Dream Basic

Startpaket Crescent Comfort Dream Basic

  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett startpaket med utvalda produkter från JLY och Crescent. I det här paketet får du med ett väggskötbord och en spjälsäng från JLY samt en duovagn från Crescent.

JLY Väggskötbord Dream är ett snyggt och praktiskt skötbord. Skötbordet är lätt att fälla upp och ned, perfekt när man vill spara på utrymme! Lätt att montera på väggen och du kan dessutom ställa in den på den höjd som passar dig. På sidan av väggskötbordet finns en praktisk krok där du kan hänga upp kläder.

JLY Spjälsäng Dream Basic är en stadig och stabil säng ur JLYs Dream-serie. Med en klassisk design passar denna spjälsäng in i de flesta barnrum. Spjälsängen har en justerbar sängbotten som kan ställas in i tre olika höjder vilket gör den anpassningsbar efter barnets förmåga att sitta, klättra och stå upp i sängen.

Du får dessutom med en Crescent Comfort duovagn med generös och ombonad liggplats med fodrade, tvättbara textilier. Liggdelen byts sedan enkelt ut mot den vändbara sittdelen när barnet är stort nog att sitta. Utformad med en pålitlig konstruktion av klassiskt och beprövat snitt. Med perfekt avvägd dressinfjädring i metall vilket gör att ditt barn åker lika säkert som bekvämt överallt.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903802

Varumärke

Crescent

Crescent har sedan 1800-talet tillverkat produkter av högsta kvalitet. Hos Jollyroom finns ett stort utbud av barnvagnar, skötväskor och tillbehör från Crescent. Alla har vi någon typ av relation till varumärket, vare sig det gäller cyklar eller barnvagnar. Den vanligaste är kanske att förknippa företagets produkter med kvalitet och säkerhet. Barnvagnarna är konstruerade för att tåla att användas och det är därför Crescent varit det mest prisbelönta barnvagnsmärket i Sverige de senaste åren.

Se mer från Crescent »