Fri frakt
Startpaket Kronan Duo/S Dream Lux
Startpaket Kronan Duo/S Dream Lux
Startpaket Kronan Duo/S Dream Lux
Startpaket Kronan Duo/S Dream Lux

Startpaket Kronan Duo/S Dream Lux

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett startpaket för dig som precis har fått barn med utvalda produkter från JLY och Kronan. I det här paketet får du med ett skötbord och en spjälsäng från JLY samt en duovagn från Kronan.

JLYs Dream Lux är ett snyggt skötbord i stilren design. Skötbordet har två hyllplan och en rymlig utdragbar låda, perfekt för förvaring av våtservetter, salvor och andra tillbehör som kan vara skönt att ha nära till hands. Skötbordet stilrena design kommer få den att passa perfekt in i det moderna hemmet.

JLY Spjälsäng Dream Lux är en fin spjälsäng i tidlös design. Spjälsängens botten kan justeras i höjd mellan tre lägen. På spjälsidorna ovansida finns en plastlist som förhindrar skador om ditt barn skulle bita där. Med sängens stilrena form kommer den att passa perfekt in i det moderna barnrummet.

Kronan Duo/S är en smidig duovagn med lufthjul fram och bak och som smidigt rullar fram på alla underlag. Vagnen har justerbart handtag för att passa alla förare, och ett bärhandtag framtill som gör vagnen lättare att bära upp för trappor eller in och ur buss och tåg.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903790

Varumärke