Fri frakt
Beemoo L.A. Startpaket Heaven
Beemoo L.A. Startpaket Heaven
Beemoo L.A. Startpaket Heaven
Beemoo L.A. Startpaket Heaven
Beemoo L.A. Startpaket Heaven

Beemoo L.A. Startpaket Heaven

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ett startpaket med utvalda produkter från JLY och Beemoo. I det här paketet får du med en spjälsäng och ett skötbord från JLY samt en syskonvagn från Beemoo.

JLY Heaven Spjälsäng är en stabil säng i elegant design. Spjälsängen har två massiva sänggavlar och en botten som kan ställas in i tre höjdlägen för att anpassas efter barnets förmåga att stå och klättra. En snygg inredningsdetalj till barnrummet som kan matchas med andra barnmöbler från JLY.

JLY Heaven är ett klassiskt och stilrent skötbord för dig och ditt barn. Skötbordet har två hyllor för perfekt förvaring av blöjor, kläder, tvättlappar och hygienartiklar. Skötbordet är utformat med en behaglig design och har mycket god stabilitet för att öka säkerheten. Skötbordets utformning gör att den passar perfekt in i det moderna hemmet.

Beemoo L.A. är tvillingvagnen med oändliga möjligheter! Det är en funktionell och fin syskonvagn med två medföljande sittdelar som båda är vändbara, vilket gör det möjligt att välja åt vilket håll barnen skall sitta, från eller mot dig. Den rymliga, och medföljande, liggdelen kan enkelt sättas på chassit vilket gör att ett barn kan åka liggande och ett sittande. Denna Beemoovagn ger dig med andra ord alla möjligheter för flexibelt åkande för två barn.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 903808

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »