-38%

Diono Buggy Tech Station Organizer, Svart

249 kr 399 kr Du sparar: 150 kr (-38%)
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Diono Buggy Tech är en modern organizer för barnvagnen, med specialdesignade utrymmen för dina tekniska prylar. I väskan finns plats för både surfplatta och telefon, och den genomskinliga skyddsplasten tillåter åtkomst till enheternas touch-skärmar, så att du inte behöver ta ut surfplattan för att använda den. Surfplattans placering gör dessutom att barnet kan se den när det åker bakåtvänt i vagnen.

Inuti väskan finns ett fack för en flaska, och den avtagbara delaren gör att du alltid har ordning på dina saker. Väskan fästs med kardborrband och passar de allra flesta barnvagnar. Facken är anpassade för de flesta smartphonemodeller och surfplattor och facket för surfplattan går även att ta loss för separat användning. Väskan har även smarta öglor för att fäst nycklar eller andra småsaker.

Mått: 30 x 22 x 9 cm.

Material: Neopren.
Art: 526127

Varumärke

Diono

Hos Jollyroom hittar du ett brett sortiment av Diono som utvecklar produkter vilket gör resan säker och enkel för barnet. Diono har ett helt unikt produktsortiment som löser alla sorters problem under resan.

 

Se mer från Diono »