Dooky Barnvagnsgardin Vinter Svart med Reflex
Dooky Barnvagnsgardin Vinter Svart med Reflex

Dooky Barnvagnsgardin Vinter Svart med Reflex

Alltid lågt pris!
259 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Dooky Barnvagnsgardin är en smart och mycket praktisk barnvagnsgardin som skyddar mot sol, regn, snö och kyla. Gardinen skapar en lugn och skyddad miljö för ditt barn under kalla vinterdagar. Passar alla barnvagnsmodeller och fabrikat. Dooky Barnvagnsgardin är smidig att ha med sig överallt och kan användas i många år. Reflexen på framsidan gör dessutom att du och ditt barn är extra synliga i vintermörkret.

Dooky Barnvagnsgardin är justerbar i höjd tack vare praktisk kardborre och ett utmärkt UV-skydd med upp till UPF 40+. Du rullar upp den om du vill skydda ditt barns ansikte mot sol och vind men ändå låta ditt barn utforska världen med nyfikna ögon. När ditt barn somnat rullar du enkelt ner din Dooky för att skapa en mörk och lugn miljö. Med de praktiska snörena kan du fästa din Dooky så att den inte fladdrar i vinden och stör barnets sömn. Med fem flexibla plastringar monterar du din Dookey på kort tid utan att lämna repor eller fula märken.

Material: 100 % Fleece.
Kan tvättas i maskin, 30°


Färg: Svart.

Innehåller fem plastringar (en reservplastring).
Art: 561055

Varumärke

Dooky

Dooky tillverkar smidiga lösningar för att skydda ditt barn mot regn, vind och sol. De populära barnvagnsgardinerna fästs enkelt på barnvagnen eller babyskyddet. Hos oss på jollyroom finner du den i ett flertal färger och mönster, se även deras praktiska resenecessärer och portabla skötunderlägg.

Se mer från Dooky »