Britax Römer

Britax Römer Smile 4 Duovagn, Frost Grey

ExclusiveFri frakt
Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Tillfälligt slut
8 995 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

SMILE 4 är en duovagn från Britax Römer och en förbättrad och uppdaterad version av dess föregångare och testvinnare. En sittvagn som låter dig och ditt barn upptäcka ultimat bekvämlighet. Växla obesvärat mellan liggdel, babyskydd och sittdel – och tackla alla situationer med ett leende.

Vagnen har en 3-i-1-lösning som kan användas från nyfödd och barn upp till fyra år och ger full flexibilitet på vägen. Den överlägsna centrala fjädringen och framhjulsfjädringen garanterar en smidig åktur varje gång – det spelar ingen roll hur tuff terrängen blir. Därför kan ditt barn sova både tryggt och bekvämt på alla resor och tack vare den slimmade utformningen som bara är 57 cm bred, kan du promenera på även de smalaste gångbanorna.

Nytt för denna modell är att hjulen är punkteringsfria, chassit har en förbättrad fjädring och liggdelen har ett öppningsbart ventilationsfönster baktill och i suffletten - perfekt under de varma månaderna.

– Justerbar fempunktssele
– Sväng- och låsbara framhjul
– Punkteringsfria lufthjul
– Extra högt ryggstöd
– Vändbar sittdel med fullt liggläge
– Extra stor sufflett med ventilationsfönster
– 3M-reflexer som lyser i mörkret
– Flip flop-vänlig fotbroms
– Rymlig varukorg
– Kompatibel med babyskydd

– Maxvikt: 22 kg
– Liggdel medföljer
– Baserad på testvinnaren och föregångaren – SMILE 2 och SMILE 3.

VARNING! Denna produkt är inte lämplig för joggning eller inlinesåkning. Den här sittvagnen passar för nyfödda och barn upp till 22 kg eller 4 års ålder, beroende på vilket som kommer först.

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art:  909548

Kundbilder

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.