Britax Römer GO BIG 2 Duovagn, Cosmos Black
Britax Römer GO BIG 2 Duovagn, Cosmos Black
Britax Römer GO BIG 2 Duovagn, Cosmos Black
Zooma

Britax

Britax Römer GO BIG 2 Duovagn, Cosmos Black

Fri frakt
3 KVAR
3 KVAR
8 785 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Britax GO BIG 2 Sittvagn är en användarvänlig och mångsidig vagn som passar lika bra i stadsmiljö som i naturen. Barnvagnen är bekväm, har flera flexibla funktioner, är enkel att fälla ihop och har hög stötdämpning. Det ergonomiska handtaget i läderkänsla gör körandet både bekvämt och lyxigt. Britax GO BIG² är en testvinnande barnvagn tack vare de flexibla funktionerna och användarvänligheten.

Britax GO BIG 2 har alla Britax GO-familjens enkla och populära funktioner. Med den vändbara sittdelen och ett högt liggdelsläge kommer du nära ditt barn och sittdelen kan även fällas till fullt liggläge för maximal komfort. Vagnens större framhjul rullas med enkelhet på både stigar och kullersten och den generösa fjädringen gör åkturen mjuk. Framhjulen är svängbara med lås och med bakhjul i gummi behöver du inte oroa dig för punktering!

Barnvagnen har avtagbar klädsel, en extra rymlig förvaringskorg, justerbar säkerhetssele samt ett integrerat regnskydd. Vindskydd, frontbygel och CLICK & GO®- adaptrar ingår. Den stora suffletten med SPF 50+ skyddar ditt barn mot både regn och sol.

Du får även med en praktisk liggdel som passar till Britax Go vagnar. Liggdelen ger ett skönt, plant liggläge och fästs enkelt på vagnen. Liggdelen är vadderad och har ett mjukt innerfoder och en fukttransporterande madrass som håller ditt barn torrt. Den stora suffletten med UPF 50+ och det medföljande vindskyddet skyddar ditt barn mot väder och vind.

- Ergonomiskt och justerbart handtag med läderkänsla
- Enkel att rengöra med avtagbar klädsel
- Större hjul anpassade för all slags terräng
- Sittdel med fullt liggläge
- Extra rymlig förvaringskorg
- Optimal fjädring
- Vändbar sittdel
- Justerbart fotstöd
- Unik, snabb och enkel hopfällning
- Kan justeras till användning för nyfödd bebis
- Integrerat solskydd

Rekommenderad ålder: Från 0 – 3 år.

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 905863

Kundbilder