Fri frakt
UPPAbaby VISTA & CRUZ Liggdel 2018, Loic Vit

UPPAbaby VISTA & CRUZ Liggdel 2018, Loic Vit

Alltid lågt pris!
2 599 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Förvandla din Cruz till en liggvagn för din nyfödda baby eller utöka din Vista med en andra liggdel om du har tvillingar. Den har en perforerad madrass och en bas med ventilationsfunktion som ger extra god andningsförmåga och skapar en skön och säker viloplats för ditt barn. UPPAbabys liggdel uppfyller även alla gällande krav som sovplats för längre perioder och kan fungera som sovplats när ni sover borta.

Suffletten har ett blixtlås som kan öppnas för extra luftflöde och även ett utdragbart solskydd med SPF50+. Madrassen är uttagbar och madrassöverdraget samt madrasskyddet är avtagbart med blixtlås och kan tvättas i maskin. Liggdelen kan snabbt fällas ihop för enkel förvaring. Ett insektsnät ingår.

Kompatibel med alla Vista och Cruz vagnar från 2015 och senare.

Passar UPPAbabys liggdelsstativ som säljs separat. Se på vår hemsida för fler tillbehör.

Mått (uppfälld): B33 x L70 x H65 x D25 cm.
Mått (hopfälld): B33 x L70 x H18 x D13 cm.
Art: 742852

Varumärke

UPPAbaby

UPPAbaby är en av de mer intressanta tillverkarna av produkter för barnfamiljen just nu. Med sina innovativa lösningar anpassade för dig och ditt barn så har amerikanska UPPAbaby lyckats att skapa en serie babyprodukter som är lika lätta som de är enkla att använda. UPPAbabys olika serier finns i härliga färger och utföranden som passar den stil och behov som du har.

Se mer från UPPAbaby »