Baby Jogger City Elite 2, Jet Inklusive Tillbehör
Baby Jogger City Elite 2, Jet Inklusive Tillbehör
Baby Jogger City Elite 2, Jet Inklusive Tillbehör
Baby Jogger City Elite 2, Jet Inklusive Tillbehör
Baby Jogger City Elite 2, Jet Inklusive Tillbehör
Zooma

Beskrivning

Baby Jogger City Elite 2 är en uppfräschning på den populära föregångaren City Elite, med förstklassiga egenskaper och kvaliteter. City Elite 2 är en lyxig all-terrängvagn med svängbart framhjul som kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver. Ska barnvagnen användas från födseln kan man köpa till adaptrar samt babyskydd separat. Du kan vara säker att ditt barn åker tryggt och med hög komfort från allra första dagen.

City Elite 2 har även den patenterade hopfällningen "Quick Fold Technology", som följer samtliga säkerhetskrav. Med en hand lyfter du enkelt remmen "fold" som sitter i sitsen och fäller ihop vagnen till en kompakt storlek. Vagnen är även utrustad med transportlås för enkel förvaring.

Den rymliga sittdelen har ett justerbart ryggstöd som kan regleras steglöst, ett ställbart fotstöd samt fempunkssele så ditt barn sitter bekvämt och säkert i vagnen under hela promenaden. Suffletten skyddar ditt barn från regn och rusk och är även utrustad med solskydd 50+.

Du får också med ett insektsnät, ett regnskydd och en bricka. Insektsnätet skyddar ditt barn från myggor och andra insekter och fästs enkelt över sittdelen. Regnskyddet har smarta ventiler som ser till att det är bra luftflöde i vagnen även när skyddet är på. Regnskydd och insektsnät passar också till Baby Jogger City Mini 2 och City Mini GT 2.

Den praktiska matbrickan har en smart mugghållare och fästs enkelt på barnvagnschassit till din Baby Jogger City Elite 2. Brickan har gott om plats för snacks och är perfekt för mellanmål i barnvagnen eller som lekbricka på promenaden. Brickan passar också till Baby Jogger City Mini 2 och City Mini GT 2.

- Lång användningstid, maxvikt 39,5 kg
- Mått hopfälld: H34 x L80 x B68 cm
- Regnskydd
- Insektsnät
- Bricka
- Rejäla terränghjul för smidig körning
- Fempunktssele
- Justerbart ryggstöd
- Upphöjt fotstöd
- Justbart handtag i knäled
- Stor sufflett med titthål och solskydd 50+
- Chassi med bra fjädring
- Låsbart framhjul
- Transportlås
- Stor varukorg

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 905998

Kundbilder