33 träffar

Paraplysulkyn – ett perfekt stöd till familjer på språng

När ditt barn blivit så stort att det själv springer runt på egen hand och inte vill sitta still, är barnvagnstiden snart över. Men det kan fortfarande vara en bra idé att utrusta familjen med en lätt barnvagn till när du är ute på språng, oavsett om det är en shoppingtur i staden eller på en längre semester. Korta ben är nämligen just det: korta, vilket innebär att de också lätt blir trötta och behöver vila då och då.

För sådana tillfällen är paraplysulkyn perfekt. Paraplysulkyn är en extra liten och extra lätt vagn, som du lätt fäller ihop mycket kompakt. Paraplysulkyn bär du därför med dig utan problem, många av modellerna är dessutom utrustade med bärhandtag eller axelrem – till exempel Quinny Yezz, som endast väger 5 kg.

Er nya barnvagn finns hos Jollyroom

Här på Jollyroom finns gott om fina paraplysulkys att välja mellan, och alla passar perfekt för alla resor med bil eller kollektivtrafik, i synnerhet i trånga stadsmiljöer. Vissa av vagnarna, som BABYZEN YOYO+, är till och med så små att de är tillåtna som handbagage på flygplan. Du bör ändå så klart alltid kontrollera med flygbolaget före avgång, om just deras regler skulle vara annorlunda! På Jollyroom finns även den superpopulära sulkyn Chicco Liteway², som fungerar utmärkt både till vardag och semester.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen