Beemoo

Beemoo Easy Fly+ Sulky inkl. Organizer, Black

Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
2 049 kr
Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Easy Fly+ är en smidig sulky från Beemoo med en modern utformning som blir otroligt liten och kompakt som hopfälld – en perfekt vagn att packa med sig på resan.

Den har ett chassi i aluminium och punkteringsfria hjul i plast. Sulkyn har även en fempunktssele med vadderingar, ett nackstöd samt en stor sufflett som du kan öppna upp både ovantill och baktill, så att du kan ha full uppsikt på ditt barn, ett fällbart fotstöd och ett lutningsbart ryggstöd.

Medföljer en praktisk organizer från Beemoo med ett stort huvudfack som hjälper till att hålla allt från blöjor och leksaker till nycklar och mobiltelefon nära till hands. Den har blixtlåsstängning och en liten ficka framtill. Perfekt för att förvara småsaker, snuttefilt, blöjor och nappflaska.

– Maxvikt: 22.0 kg
– Lutningsbart ryggstöd
– Snurrhjul med ett lås
– Inkluderar: förvaringsväska.

– Rekommenderad ålder: Från 6 månader till 6 år

Klicka dig in på respektive produkt för mer information.

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art:  910107

Kundbilder