Hauck

Hauck Swift Plus Sulky, Luna

+ Sittdyna Resevagn Fri frakt
6 KVAR
6 KVAR
1 099 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Köp denna produkt och få en Petite Chérie Forestbirds Sittdyna, Moroccan Blue på köpet. *Gäller på utvalda sulkys. Max 1 gåva per köp. Gåvan adderas automatiskt i kassan. Gäller t.o.m. 8/3 kl. 12.00.

Beskrivning

Hauck Swift Plus är den perfekta vagnen för dig som rör dig mycket i stadsmiljö och som älskar att resa! Den fälls enkelt ihop och upp igen med bara en hand och kan bäras som en väska med hjälp av den smarta axelremmen – supersmidigt när ni måste ta er upp för trappor eller på bussen! När vagnen är hopfälld är den dessutom väldigt kompakt, vilket gör den lätt att förvara i bilen eller andra begränsade utrymmen.

Vagnen är tillverkad i lättviktsaluminium och har en snygg och modern design. Sulkyn väger knappt 7 kg, vilket ytterligare bidrar till dess flexibilitet! Tack vare det svängbara framhjulet och den ordentliga stötdämpningen blir färden behaglig både för dig och ditt barn.

När ditt barn behöver vila en stund fäller du enkelt ner ryggstödet och justerar fotstödet. Det ska vara bekvämt att vara på äventyr! Hauck Swift Plus är utrustad med ett mjukt och säkert 5-punktsbälte som ser till att ditt barn sitter säkert i alla lägen. Den stora och justerbara suffletten skyddar från väder och vind och har ett smart litet tittfönster som både bidrar med god cirkulation och låter dig ha ständig uppsikt över ditt barn.

Art: 862027

Kundbilder

Information

Längd ryggstöd (cm) 44
Maxvikt (kg) 15
Höjd (cm) 83
Längd (cm) 100
Övriga mått Liggyta: 85 cm
Bredd (cm) 46
Bredd sits (cm) 33
Rekommenderade tillbehör Mugghållare
Åkpåse
Regnskydd
Justerbart handtag Nej
Fällbart ryggstöd Ja
Höjd hopfälld (cm) 57
Längd hopfälld (cm) 51
Bredd hopfälld (cm) 35
Framhjul Svängbara med lås
Bakhjul mått (cm) 13
Framhjul mått (cm) 13
Antal hjul 4
Kompatibel med babyskydd Nej
Vändbar sits Nej
Hjultyp Plast
Garanti 1 år
Tvättråd Torka med trasa