Joie

Joie Litetrax 4 Sulky, Laurel

+ Sittdyna Nyhet Fri frakt
10 KVAR
10 KVAR
1 999 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Köp denna produkt och få en Petite Chérie Forestbirds Sittdyna, Moroccan Blue på köpet. *Gäller på utvalda sulkys. Max 1 gåva per köp. Gåvan adderas automatiskt i kassan. Gäller t.o.m. 8/3 kl. 12.00.

Beskrivning

Joie Litetrax 4 från Joie är en smidig sulky att ta med på resan eller utflykten.

Vagnen går att använda för nyfödda och barn upp till fyra år. Vagnen har fyra lufthjul samt lås- och svängbara framhjul och kör mjukt och smidigt på även tuffare underlag.

Sitsen har en mjuk sittdyna med ett justerbart fempunktssele och en frontbygel så att ditt barn sitter både säkert och bekvämt under åkturen. Den stora suffletten är utrustad med ett vattentätt UV-skydd för extra skydd mot solens strålar och regn.

Med ett enhandsgrepp kan du enkelt fälla ihop vagnen i en rörelse. Vagnen har en kompakt design är är enkel att ta med sig och får plats i bilens baklucka.

- Lås- och svängbara hjul.
- Fempunktssele
- UV-skydd och vattentät sufflett
- Kompakt design.
- Fotsäck ingår ej, säljer separat.

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 10095858

Kundbilder

Information

Maxvikt (kg) 15
Höjd (cm) 103
Längd (cm) 93
Bredd (cm) 59
Höjd hopfälld (cm) 31
Längd hopfälld (cm) 59
Bredd hopfälld (cm) 82
Antal hjul 4
Hjultyp Luft
Vikt (kg) 10