-51%
Fri frakt

Mountain Buggy Nano Sulky, Black

1 729 kr 3 495 kr Du sparar: 1 766 kr (-51%)
Slut Bevaka produkt

Beskrivning

Mountain Buggy Nano är en barnvagn med 1:a klassig säkerhetsinnovation. Nano är den ultimata resevagnen som garanterar hög komfort, lätthet och lång användningstid. Vagnen väger mindre än 6 kg och blir väldigt kompakt vid hopfällning. Nano fälls enkelt ihop med två knapptryck och kan placeras i medföljande transportväska. Dessutom medföljer en axelrem så att du enkelt kan bära din vagn. När du är framme vid din destination fälls vagnen enkelt upp med ett enhandsgrepp.

Vagnen är utrustad med en bakre hjulupphängning för att absorbera gupp på vägen och hålla ditt barn komfortabelt under färden. Utomordentlig konstruerad viktfördelning för optimerad prestanda, klarar trottoarkanter utan problem. Med ett enkelt tryck på pedalbromsen med färgindikator visar den dig när du är säkert parkerad eller redo att rulla vidare. Smidig att manövrera med 6” EVA-hjul. Framhjulen är fullt roterbara och kan även låsas. Integrerat travelsystem som passar med babyskydd från Maxi-Cosi, BeSafe och Cybex.

- Kompakt vid hopfällning.
- Mjukt stoppad 5-punktssele.
- Ventilerande ryggstöd med två lutlägen.
- Justerbart fotstöd.
- Stor sufflett.
- Varukorg (max 5 kg).

Rekommenderad ålder: 6 månader till 4 år.
Mått hopfälld: 56 x 31 x 51 cm.
Vikt: Cirka 6 kg.
Max belastningsvikt: 20 kg.


Art: 416818

Videoklipp

Varumärke

Mountain Buggy

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Mountain Buggy barnvagnar. Mountain Buggy startades 1992 och har ett gott rykte för sina slitstarka, hållbara och mycket lättmanövrerade barnvagnar. Mountain Buggy har med både utformning och teknologi utvecklats genom åren till en genomtänkt design, inspirerad av rena linjer och funktionell stil. Från nyfödd till småbarn, från bergsleder till stadsgator - med Mountain Buggy kan föräldrar leva ett liv utan begränsningar. Mest känd är Mountain Buggys "Urban Jungle".

Se mer från Mountain Buggy »