Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Startpaket Beemoo Easy Fly Lux, Black
Zooma

Beskrivning

Förbered för den nya bebisens ankomst med det här praktiska startpaketet!

Du kan inreda det nya barnrummet med JLYs klassiska spjälsäng och skötbord. Spjälsängen har tre olika höjdlägen så att du kan justera sängbotten efter just dina och ditt barns behov. Väggskötbordet är lätt att fälla upp och ned när det behövs. Det är dessutom enkelt att montera och du kan ställa in det på den höjd som passar dig. På sidan av skötbordet finns en praktisk krok där du kan hänga upp kläder.

Du får även med Beemoos Easy Fly Lux-sulky samt Axkids säkra babyskydd Babyfix.

Beemoo Easy Fly Lux är en lätt, smidig och lättmanövrerad sulky som blir otroligt liten och kompakt hopfälld. Vagnen levereras med sufflett, fempunktssele, avtagbar frontbygel samt varukorg. Den har dessutom ett fällbart ryggstöd så att du enkelt kan ändra till sovläge. Ett smart tittfönster i suffletten gör att du alltid kan ha full koll på ditt barn.

Axkid Babyfix är ett säkert och testat babyskydd som ger det nyfödda barnet det bästa skyddet i bilen med sitt höga sidoskydd. Bekvämligheten för ditt barn är också mycket god med mjuka polstrade axelmuddar och bekväm nackkudde. Handtaget är justerbart i fem lägen vilket gör att stolen kan användas som gungstol eller matstol när den inte är monterad i bilen. Babyfix är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 och kan användas för bakåtvänt åkande för barn mellan 0–13 kg.

- Adaptrar medföljer
- Sulky med lång användningstid, maxvikt 22 kg
- Fempunktssele i både sulky och babyskydd
- Sulky uppfälld, H103 x B46 x L64 cm
- Babyskydd, H55,5 x B43 x L63 cm
- Spjälsäng monterad, H87 x B65 x L125 cm
- Sängbotten ställbar i tre höjdlägen, 31, 46 och 61 cm
- Skötbord, H75 x B58 x D15 cm

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 905624