6 träffar

Barnvagnen – ett oumbärligt hjälmedel i familjevardagen

Barnvagnen är ett klassiskt inslag i var barns uppväxt. Så har det varit länge, och av goda skäl. De flesta småbarnsföräldrar har antagligen svårt att föreställa sig en fungerande vardag utan en barnvagn. Därför är också barnvagnsindustrin i ständig utveckling, och tittar man på marknaden idag är utbudet minst sagt överväldigande. Det finns barnvagnar för alla användningsområden och smaker. Det finns små lätta sulkys som fungerar utmärkt i trång stadsmiljö eller på resan, praktiska kombivagnar och duovagnar som lätt förvandlas från sittvagn till liggvagn, smidiga joggingvagnar och cykelvagnar för föräldern på språng, och klassiska ligg- eller sittvagnar för alla promenader till vardags.

Hitta den perfekta barnvagnen för just er familj

Här på Jollyroom har vi Skandinaviens största utbud av barnvagnar. Det enda du behöver göra är att välja den barnvagn som bäst uppfyller dina krav på användningsområde, utseende och pris. I vårt sortiment finns nämligen alla varianter. Vi vågar därför lova att du hos oss kan hitta barnvagnen som passar just dig! Vill du ha en billigare budgetvagn har vi det, vill du ha en högklassig vagn i senaste modell har vi det. Vad gäller varumärken kan vi erbjuda vagnar från massor av populära och ansedda tillverkare, som Thule, Crescent, Baby Jogger, Easy Walker och GB Pockit, bara för att nämna några. Många vagnar i vårt sortiment är dessutom Bäst-i-test-vinnare, så håll utkik efter märkningen om du vill vara säker på att få det absolut bästa!

Lycka till i shoppingen! Och kom ihåg: Har du fortfarande frågor i samband med barnvagnsköpet finner du en mängd nyttig information i vår utförliga Barnvagnsguide. Här kan du läsa om allt från barnvagnstypernas fördelar och nackdelar till detaljerad information om allt du behöver tänka på innan du köper din barnvagn. Om inte annat är du alltid välkommen att kontakta vår snabba och kunniga kundservice.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen