Recaro Avan I Size Select Babyskydd, Teal Green
Zooma

Recaro

Recaro Avan I Size Select Babyskydd, Teal Green

Fri frakt
2 KVAR
2 KVAR
2 199 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Avan I Size Select är ett praktiskt babyskydd från Recaro som sätter ditt barns säkerhet i första hand. Babyskyddet kan användas för nyfödda och barn upp till 15 månader.

Avan kan monteras i bilen på en ISOFIX-bas och du spänner fast barnet med hjälp av babyskyddets trepunktssele. Avan ingår i ett modulsystem, när ditt barn har vuxit ur babyskyddet kan du fortsätta använda basenheten (säljes separat) tillsammans med Recaros bakåtvända bilstol Kio som är lämpad för barn upp till fyra års ålder. På så sätt kan du använda samma basenhet under en längre tid.

Babyskyddet har ventilationshål vid sidorna som medför god luftcirkulation och skön komfort för ditt barn. Babyskyddet väger 4,1 kg och räknas som ett lättviktigt babyskydd, så att du enkelt kan bära med dig babyskyddet vart du vill. Avan går att använda som ett resesystem med valfri vagn från Recaro.

- En modulstol med en basenhet som växer i takt med ditt barn.
- Stor sufflett med solskyddsfaktor UPF 50.
- Lämplig för nyfödda och barn upp till 15 månader.
- Kompatibel med vagn från Recaro.
- Trepunktssele.
- Höjdjusterbart nackstöd.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10084835

Kundbilder