Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase
Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase
Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase
Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase
Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase
Zooma

Kids Embrace

Kids Embrace Bältesstol Paw Patrol Chase

Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
899 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

En fin och stabil bältesstol med motiv av Chase från Paw Patrol. Den här bilstolen gör varje bilresa till ett äventyr för ditt barn som får sitta i famnen på sin favoritkaraktär från Tasspatrullen. Den exklusiva bältesstolen från Kids Embrace har inte bara ett originellt och lekfullt utseende, utan erbjuder också maximal säkerhet och komfort.

Bältesstolen är testad och godkänd enligt gällande standarder (ECE R44/04) och anpassad för barn mellan 15–36 kg som sitter framåtvända i bilen. Stolen har ett välutvecklat sidokrocksskydd samt ett justerbart huvudstöd som gör att stolen kan anpassas när barnet växer och gör att stolen kan användas längre. Du kan även enkelt plocka bort ryggstödet på stolen och använda basen av stolen som en vanlig bälteskudde när barnet blir stort nog. Stolen monteras enkelt med hjälp av bilens trepunktsbälte. En stabil bältesstol som är lätt att flytta och montera, men som samtidigt erbjuder optimalt säkerhet för ditt barn när ni ska ut och åka bil.

- Justerbart nackstöd
- Två rymliga mugghållare på vardera sida
- Avtagbart ryggstöd för användning som bälteskudde
- Komfortabel design med extra vaddering
- Avtagbart och tvättbart tyg
- Djupt nackstöd med extra vaddering för bättre sidokrockskydd och komfort
- Lättinstallerad

Rekommenderas för barn mellan 15–36 kg (4–12 år) och/eller 75–125 cm.

Kids Embrace Bältesstol har utsetts till Bästa Bältade Stol både 2015 och 2016 av testsajten Bäst-i-test.se, tack vare den lekfulla designen som kombinerats med en säker utformning. I motiveringen 2015 skrev man bland annat: "Att göra stolen attraktiv för barnet som faktiskt ska använda den är ett genidrag. Samtliga av våra testbarn var mer än villiga att låta sig spännas fast ordentligt i Batmans famn och fästa hans mantel runt sina egna axlar."

Art: 750282

Kundbilder

Information

Godkänd ECE R44/04
Riktning Framåtvänd
Montering Bilens trepunktsbälte
Maxvikt (kg) 36
Avtagbar klädsel Ja