Cybex

Cybex Solution G i-Fix Bältesstol, Magnolia Pink

Fri frakt
Tillfälligt slut
VÄLJ FÄRG: Rosa
Tillfälligt slut
2 499 kr
Bevaka produkt

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev
Få 10% rabatt på ALLT som ny nyhetsbrevsprenumerant!

Beskrivning

Cybex Solution G i-Fix är en mångsidig bältesstol från Cybex med hög rygg som kan anpassas efter ditt barns behov. Den är utrustad med ISOFIX-fästen för snabb och smidig installation och ett linjärt sidokrockskydd så ditt barn sitter säkert under hela bilturen. För att förebygga risken för felinstallation finns det visuella indikatorer, så att du kan känna dig trygg i att allt har installerats korrekt och att ditt barn är tryggt och säkert.

Solution G i-Fix är designad för att kunna växa i takt med ditt barn från 3–12 års ålder och ställer automatiskt in höjd- och breddinställningarna när du justerar nackstödet. Du ställer enkelt in den efter ditt barn med bara en hand. Det patenterade nackstödet i 3-läges lutning är fällbart och förhindrar att barnets huvud tippar framåt när hen sover, vilket håller ditt barn säkert i händelse av en sidokollision. De tjocka säkerhetskuddarna ser även till att huvudet är i en säker position vid eventuell olycka.

Det linjära sidoskyddet är redo att användas utan extra installation och tillsammans med den energidämpande stommen absorberar de kraften som uppstår vid eventuella kollisioner och reducerar kraften med ungefär 20 %.

Bältesstolen har även ett integrerat ventilationssystem som förhindrar att barnet blir för varmt i stolen och bidrar till en behaglig åktur även under längre sträckor. Solution G i-Fix ger dig nästan 10 års användbarhet för pengarna.

- Passar för barn från 100–150 cm (ca 3–12 år)
- UN129/03 certifiering
- ISOFIX
- Luftventilationssystem
- Linjärt sidokrockskydd
- Fällbart ryggstöd
- 10 år av användbarhet
- 3-läges fällbart nackstöd

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art:  10178707

Kundbilder

Information

Riktning Framåtvänd
Bältestyp Trepunktsbälte
Montering ISOFIX
Lutningsbar Ja
Höjd (cm) 59
Längd (cm) 40,5
Övriga mått Passar barn från: 100-150 cm
Maxvikt: 15-50 kg.
Bredd (cm) 59,5
Avtagbar klädsel Ja
Garanti 1 år
Tvättråd Maskintvätt
30°C
Vikt (kg) 7,5

Prishistorik

Saknar data