Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange
Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange
Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange
Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange
Zooma

Axkid

Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange

Delbetala 354 kr/mån
med upp till 36 månader
Bäst i test PlustestFri frakt
Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Välj färg: Beige
Tillfälligt slut
8 499 kr
Delbetala 354 kr/mån
med upp till 36 månader

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt

CMS_Club Jollyroom_SE2.png

Beskrivning

Axkid ONE+ sätter en ny standard för bakåtvända bilbarnstolar med ISOFIX genom att vara den enda bilbarnstolen som är både godkänd enligt det allra senaste i-Size reglementet och är godkänd att användas för nyfödda och barn upp till 125 cm och 23 kg. Övriga bilbarnstolar på marknaden är godkända till 105 cm och 18 kg. Vilket gör att ditt barn kan åka en kortare period bakåtvänt och du får därmed cirka 3 års längre användningstid med en Axkid ONE+.

ONE+ har en innovativ, unik design i härdat aluminium och stål som skapar ett skyddande skal runt stolen. Stolens chockabsorberande design sprider ut krafterna som uppstår vid en kollision för att ge ditt barn bästa skyddet vid eventuell olycka. Precis som alla Axkid-bilbarnstolar är ONE+ utrustad med sidokrocksskydd.

Bilbarnstolen är även utrustad med Axkids Sleepwell-system som gör att du enkelt kan ställa in stolens vinkel även efter installation. Den kan vinklas i 42° för en bekväm lutning vare sig ditt barn är vaken eller sover. Ramen är anpassad och speciellt framtagen tillsammans med barnfamiljer så att äldre barn kan få ett bra grepp om ramen och själv sätta sig i eller ta sig ur bilbarnstolen.

Stolen är monterad på skenor och kan skjutas fram eller bak efter installation – detta skapar ett överlägset benutrymme för ditt barn allt eftersom hen växer. Ventilationshål försäkrar att ditt barn håller rätt temperatur i stolen och det ställbara nackstödet samt fempunktsselen ser till att hen sitter säkert och bekvämt.

ONE+ väger 10 kg och kan installeras i bilen på 30 sekunder. Med sex självförklarande steg och en självåtdragande antirotationsbåge med audiella hjälpmedel kan du snabbt och enkelt se när stolen är korrekt monterad mot bilsäte

- Lång användningstid, från nyfödd till 7 år
- Steglös lutning
- Skjutbar med en hand
- Rymligt benutrymme
- Justerbart nackstöd med 12 positionslägen
- Snabb installation
- ASIP-sidokrockskydd
- Fempunktssele
- Ventilationssystem i sätet
- Babyinsats med följer till Axkid ONE+.

Axkid ONE + har blivit framröstad till Årets Babyprodukt 2020 och Årets Babyprodukt Säkerhet 2020. Den är även den första bilbarnstolen som är plustestad och godkänd att användas för barn upp till 125 cm på den svenska marknaden vilket innebär att den klarar extremt höga säkerhetskrav.
Blev utsedd till Bästa bilbarnstol enligt Råd & Rön 2021.

Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeisk godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt! Läs gärna vår guide om bilbarnstolar: Jollyroom Bilbarnstolsguide

Art:  10079883

Få mer inspiration här

Information

Godkänd i-Size
Plustest
Riktning Bakåtvänd
Bältestyp Fempunktsbälte
Montering ISOFIX
Lutningsbar Ja
Maxvikt (kg) 23
Rekommenderad längd (cm) 40–125
Avtagbar klädsel Ja
Vikt (kg) 10

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data

Exempel av delbetalning

×

Delbetalningsplan för Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange

Axkid ONE + Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange
Produktpris
8 499 kr
Ränta
19,90%
Uppläggningsavgift
0 kr
Ditt månadsbelopp
354 kr
Adm. avgift
39 kr/mån
Totalbelopp för den här varan
12 744 kr
Tid Uppläggningsavgift Adm. Avgift Ränta
6 mån 0:- 39:- 19,90%
12 mån 0:- 39:- 19,90%
24 mån 0:- 39:- 19,90%
36 mån 0:- 39:- 19,90%

Så fungerar det

  1. Du väljer delbetalningsalternativ i kassan på jollyroom.se. Sedvanlig kreditprövning görs.
  2. Första fakturan från JollyroomPay, genom Avarda, kommer att skickas till dig i mitten av månaden. Notera att beroende på när du gör din beställning kan fakturan dyka upp månaden efter din beställning är gjord. Uppläggningsavgiften är gratis.
  3. Du faktureras därefter månadsvis till dess att köpet är helt betalt.
  4. Du kan när som helst välja att betala in hela det resterande beloppet.
×

Stäng sidan