Recaro Salia Select Bilbarnstol med Inläggsdyna, Night Black
Zooma

Recaro

Recaro Salia Select Bilbarnstol med Inläggsdyna, Night Black

Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
4 999 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Salia Elite är en mångsidig bilbarnstol med spädbarnsinlägg från Recaro. Stolen passar för nyfödda och barn upp till cirka 4 år och är godkänd att användas upp till 18 kg. Salia Elite Select underlättar för både barn och förälder, perfekt för barnfamiljen.

Stolen kan roteras i 360 grader, vilket gör att föräldrarna får en mycket bekvämare position, när de ska spänna fast eller ta loss barnet. En tydlig display visar dessutom när stolen är korrekt monterad. Allt för att ni som familj ska kunna njuta av er tillvaro tillsammans. Stolen monteras bakåtvänd på en ISOFIX-bas. Den är tillverkad i material av hög kvalitet och är utrustad med memory foam i huvudstödet samt lufthål för god ventilation vid sidorna. Stolen har fempunktssele, justerbart nackstöd och en stor sufflett som skyddar ditt barn mot solens starka strålar.

Salia Elite är även utrustad med det patenterade skyddet HERO som förhindrar att bältet hamnar snett eller vrider sig och säkerställer både en bekväm och säker åktur.

- Fempunktssele.
- Enkel montering med ISOFIX-bas och färgindikatorer.
- Bakåtvänt läge.
- För nyfödda och barn upp till 5 år.
- Höjdjusterbart nackstöd och komfortabelt huvudstöd.
- Sufflett med solskydd UPF 50.
- Spädbarnsinlägg med följer.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10084845

Kundbilder

Information

Riktning Bakåtvänd
Maxvikt (kg) 15
Höjd (cm) 69
Längd (cm) 68
Bredd (cm) 44
Rekommenderad längd (cm) 105
Tvättråd Torka med fuktig trasa
Vikt (kg) 2,9