Britax Römer DUALFIX iSENSE Bilbarnstol inkl. FLEX BASE iSENSE, Fossil Grey
Britax Römer DUALFIX iSENSE Bilbarnstol inkl. FLEX BASE iSENSE, Fossil Grey
Britax Römer DUALFIX iSENSE Bilbarnstol inkl. FLEX BASE iSENSE, Fossil Grey
Zooma

Britax Römer

Britax Römer DUALFIX iSENSE Bilbarnstol inkl. FLEX BASE iSENSE, Fossil Grey

Fri frakt
2 KVAR
2 KVAR
8 390 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

DUALFIX iSENSE från Britax Römer Premium Line, är den smarta uppföljaren till BABY-SAFE iSENSE. Den monteras enkelt i bilen med FLEX iSENSE-basen och ger förstklassigt skydd under alla bilturer.

DUALFIX anpassar sig i takt med att ditt barn växer med hjälp av det justerbara nackstödet och är lutningsbar i flera positioner för att barnet alltid ska sitta bekvämt under resan. Stolen är även utrustad med djupa, vadderade sidokrockskydd samt det integrerade SICT – ett överlägset sidokrockskydd som absorberar kraften som uppstår vid sidokollisioner för att ge ditt barn det absolut bästa skyddet vid eventuella olyckor.

DUALFIX kan även roteras i 90° vilket gör att du enkelt kan vrida stolen mot bildörren när du ska placera barnet i stolen för att enkelt kunna spänna fast hen säkert. Det V-formade nackstödet är speciellt utformat för att kontrollera barnets huvudrörelser och för att ge optimalt skydd vid eventuell sidokollision. Stolen har även invändig belysning som kan tändas när det börjar bli mörkt så att barnet kan läsa eller annat utan att behöva anstränga ögonen. Belysningen hjälper även dig som förälder då du enkelt kan se ditt barn eller när du ska spänna fast barnet i stolen.

FLEX BASE installeras enkelt i bilen och med det justerbara stödbenet står den stadigt oavsett underlag. Bilar med lutande säten kan få barns huvud att tippa framåt, därför är FLEX BASE ställbar i sex olika lutningspositioner så att ditt barn alltid kan sitta bekvämt och säkert i bilen.

- Vändbar
- Anpassar sig efter barnets längd
- Passar barn från 61–105 cm
- Överlägset sidokrockskydd
- Kan roteras i 90°
- V-format nackstöd för bästa skydd och komfort
- Invändig belysning
- Fempunktssele

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Britax iSENSE Modular System utsågs till Årets Babyprodukt 2021 i kategorin Säkerhet av Lek & Babybranschen. Läs mer om Britax iSENSE Modular System här!

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art:  908263

Kundbilder