-17%
Fri frakt

Recaro Zero.1 i-Size Vändbar Bilbarnstol, Performance Black

4 995 kr 5 995 kr Du sparar: 1 000 kr (-17%)
Slut Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Recaro Zero.1 i-Size är en bilbarnstol som kan roteras 360° i sin medföljande bas, och kan användas från att ditt barn är nyfött ända upp till 105 cm (ungefär 4 år). Det är en mycket säker och bekväm bilbarnstol som är godkänd enligt i-Size, som bland annat garanterar att barnet kan åka bakåtvänt till minst 15 månaders ålder. Stolen kan användas både bakåt- och framåtvänd, men Jollyroom rekommenderar att den endast används bakåtvänd.

Spädbarnsinlägg medföljer och går enkelt att ta bort allt eftersom ditt barn växer och blir större. 5-punktsbälte med justerbara bältespositioner. Bilbarnstolen erbjuder flera lutningslägen, justerbart nackstöd och löstagbara sidokollisionsskydd. Säkerhetsindikatorn underlättar installationen i bilen och ger maximal säkerhet, då den indikerar när installationen är korrekt utförd. Det högkvalitativa tyget är lätt att tvätta av, tåligt och andas så att det blir bra luftflöde mot barnet. Bilbarnstolen kan användas från födseln, upp till ca 4,5 års ålder (0–18 kg eller 105 cm).

Typ:Bilbarnstol.
Riktning:Vändbar.
Maxvikt:18 kg.
Åldersrekommendation:0 – ca 4 år (105 cm).
ISOfix:Ja.
Godkänd:i-Size (ECE R-129)
Testresultat:Stiftung Warentest: 2,3 (Gut), Plus X Award: Best Product 2015/2016.
Bältestyp:5-punktsbälte.
Lutningsbar:Ja.
Montering:Isofix.
Ryggmått:57 cm.
Sitsmått: -
Mått stol:L62 x B57 x H71 cm.
Vikt stol: -
Avtagbar klädsel:Ja.
Tvättbar klädsel:Ja, maskintvätt 30°C.

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide
Art: 654346

Videoklipp

Varumärke

Recaro

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Recaro bilstolar. Recaro tillverkar bilbarnstolar och sitsar med den senaste tekniken. De använder sig av innovativt material och överraskande lösningar. Vare sig på land, på vattnet eller i luften, inspirerar Recaro med banbrytande lösningar för bättre sittplatser. Hos Jollyroom.se finns Recaros babyskydd och bilbarnstolar från 0 månader upp till 12 år.

Se mer från Recaro »