Britax Römer

| Britax Römer DualFix

Britax Römer DUALFIX M i-SIZE Bilbarnstol, Blue Marble

Fri frakt
2 KVAR
VÄLJ FÄRG: Blå
2 KVAR
4 995 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

DUALFIX M i-SIZE från Britax Römer Premium Line, är bilbarnstolen med en extra twist.

Bilbarnstolen har ett justerbart huvudstöd och är lämplig för barn med en längd mellan 61–105 cm eller en vikt upp till 18 kg. Bilbarnstolen erbjuder sex olika lutningslägen och kan roteras 360 grader, vilket gör det smidigt för dig att lyfta in och ta ut barnet ur bilen och du kan även använda bilbarnstolen bakåt- eller framåtvänd.

DUALFIX M i-SIZE monteras på den medföljande basen via ISOFIX-fästena i bilen. Stödbenet är höj- och sänkbart för extra stabilitet och minimerar tippning.

- Sidokrocksskydd SICT.
- Bakåt- och framåtvänd montering.
- Flera olika lutningslägen.
- 360 graders rotation.
- Maxvikt 18 kg.

Den här bilbarnstolen måste installeras med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX är ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt.

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art:  10217796

Kundbilder

Information

Godkänd i-Size
Riktning Vändbar
Montering ISOFIX
Lutningsbar Ja
Maxvikt (kg) 18
Djup (cm) 74
Höjd (cm) 48
Längd (cm) 74
Bredd (cm) 44
Rekommenderad längd (cm) 105
Vikt (kg) 15

Prishistorik

Saknar data